bu sene bende heveslenip aşure yapdım kendim,daha önce annemle yapardık hep,tabi tiyolar gene annemden,buğdayları haşlarken portakal rendeleyip öyle haşladım,mis gibi kokdu,tavsiye ederim,portakal kabuğunu doğramakdansa bu daha güzel koku verdi,annemi aşuresi kadar olmasada fena değildi aşurem ,afiyetle yedik:)
mis gibi ne güzel olmuş ellerine sağlık bu yıl yapamadım ben daha şu sınavları bi atlatıyım inşallah yapacağım sevgiler
YanıtlaSilİlk deneme mi? söylemesiz kimse anlamazdı herhalde, elleriniize sağlık, bu arada oyuncaklar süper, herşey elimden gelir ama bu iş gözümde büyüyor:( teşekkürler.
YanıtlaSileminim tadı çok güzeldir allah kabul etsin canım ellerine sağlık
YanıtlaSilAllah kabul etsin canım.İlk aşurenmiş ama çook güzel görünüyor ellerine sağlık.
YanıtlaSilAllah kabul etsin,elerine sağlık...en sevdiğim tatlılardan biridir aşure...ben de portakal kabuğu şekerlemesi yapıyorum,elimin altında oluyor,aşureye de ondan koydum çok güzel oldu..
YanıtlaSilAllah kabul etsin arkadaşım. Olsa da yesek cinsinden görüntü.
YanıtlaSil