14 Kasım 2011 Pazartesi

bayram sonrası,bir doğum günü ve ad oyuncak......




bayram en güzel çocuklara......şeker topladılar benim minikler(apartmanda ve gözetim altında tabiki),harçlıklar biriktirildi ve çok önce sözler verilmişdi aşağıdaki ahşap ev için......

                                         

                        çoğu şeyi öğrendiğimiz gibi adoyuncağı da yaseminkaleden gördük:) elaya çok güzel ahşap bir takım almış,kuzucum da bayıldı,ve bizde bu evi çok beğenerek aldık adoyuncakdan.
http://www.pasaj.com/dukkan/adoyuncak  buradan diğer ahşap oyuncaklara bakabilirsiniz.....
benim miniğim minicik oyuncakları ile evine öyle bi kurulduki sormayın,ama evimiz hiç de öyle minik değil,kocaman bir ev...benim çocukluğumun hayaliydi böyle bir ev,kızımın olunca benimde hayaller gerçekleşdi:)



hafta sonu birde doğumgünü vardı kızımın arkadaşının ve  komşumun oğlunun,güle güle oynasınlar oyuncaklarıyla,hello kity sipariş gidecek ama kızım anne benim hiç hello kityim yok diyerek el koydu,başladım bende napim yenisine:)))

3 yorum:

  1. şiriniiiim çok güzel bu oyuncaklar ama el yapımı olduğu için çok güzel bence :)) ada oyuncağın eline senin kesene sağlık ve bereket canım :).
    doğum günü çocuklarınıda kutluyorum,çok şanslılar dimi böle güzel el emeği oyuncaklarla hediyelendikleri için :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel ve sağlıklı oyuncaklar. ayrıca çocukların hayal dünyasınıda geliştiriyor.

    canım ellerine sağlık ördüklerinde çok hoş. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Biraz önce yasemin hanımdan bizden aldığınız oyuncak evin haberini yaptığınız site adresini öğrendim. Kızınızın düzenlediği eve bakarken gözümden bir damla yaş düşüverdi. Yasemin hanıma da dedim ben yaşlandım galiba.

    Kızınızı ve sizi sevgiyle kucaklıyorum.Deniz
    Adoyuncak

    YanıtlaSil