3 Temmuz 2011 Pazar

tuvalet eğitiminde son durum

   1 hafta geçdi bezi bırakalı,ilk 3 gün yoğun ve zor oldu,ama her geçen gün ilerleme kaydetti oğluşum şükür,bikaç gündürde hiç altına kaçırmıyo:))) bezi hiç bağlamadım başladığımızdan beri,anne hemeen,anne hemeeen diye koşduruyoruz hergün:) tabi o her anne hemen deyişinde ben havalara uçuyorum:) ama geceleri içinde bu kadar olumlu konuşamayacağım malesef,geceyi  çözemedik,gece alt ıslatmayı azalttı ancak hala kesmedi,gece sık sık kalkıyorum üstünü,çarşafı falan değişdiriyorum,gece tuvaletini yapmak istemiyor,ağlıyor,üzeri tamamen ıslanıyor bende atletini falan değişdirirken çok huzursuzlanıyor,gece 2 gündür o uyudukdan sonra bez bağlıyorum altına,bez takdığımı görmesin diye,geceyi çözemedik malesef,gece için iyi bi yöntemi olan varmı? ama bunada şükür,biz en azından gündüz için bezden kurtulduk,darısı vakdi gelenlerin başına:)

5 yorum:

  1. yakında ondan da rahatlarsın canım hepsi birden olmuyor:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Hope all your dreams will come true!

    YanıtlaSil
  3. gece için bence bir süre bağlamaya devam et baktın kuru kalkıyor, o zaman yatmadan yaptırıp yatır. 2 saat sonra kaldırıp yaptır (merak etme uyanmadan da yapabiliyolar) sonra 4 saat sonra kaldırıp yaptır... bi de gece kaldırırken sakin ve sevgi dolu bir ses tonuyla tuvaletinin geldiğini, yaptırıp yatıracağını falan anlatabilirsin, kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  4. ben de oğlumun bezini atalı 2 gün oldu. Aslında nu ikinci deneme. ilkinde psikolojisi bozulmuştu. 1,5 ay ara verdim bu sefer daha iyi gidiyor. Çocuğu çok da fazla zorlamamak gerekiyor. Annelik gerçekten sabır işi :))

    YanıtlaSil