3 Ocak 2011 Pazartesi

amigurumi köpek



kızım çok uzun zamandır eve bi hayvan istiyo,oğlumunda alerjik astımı olması sebebiyle pek sıcak bakamıyoruz bu konuya malesef,kuş yada balık alalım diyoruz yok illede kedi yada köpek olacakmış,kızım evde beslenmez ama o hayvanlar diyorum geçişdirmek için,anne kayyu nun kedisi var ama evlerinde diyo(herşeye verecekleri bi cevaplarıda var:) ama bizim onlarınki gibi evimiz,bahçemiz yok kzım diyorum ağlamaya başlıyor,şu kayyuların evi beni bile imrendiriyor,kızım söz onların gibi bi evimiz olsun kedi,köpek,kaplumbağa,tavşan......hepsinden besleriz o zaman....bu köpeği ördüğüm zaman çok mutlu olmuşdu,yavrucağızım hayvan sevgisini bu köpekcikle paylaşıyo:) aslında hayvanlara bu denli sevgi dolu olmasını çok seviyorum,kızım 1 yaşındayken bizim bile bilmediğimiz hayvanları biliyodu:) tembel hayvan,lama,armegedeon ben ondan öğrendim bu hayvanları:)hayvanat bahçesine gitmişdik oradaki heycanını mutluluğunu bi görmeliydiniz:)

17 yorum:

  1. çok güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık masum masum bakıyor :)

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. hayvan sevgisi olan çocuklarınızın olması ne kadar güzel..ama bu köpek de pek şeker olmuş.elinize sağlık..çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  5. ay ay ay :9 kaşlarının hareketi çok hoşuma gitti bravo elinee sağlık harika :)

    YanıtlaSil
  6. ay çok şirin olmuş bu ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  7. cok seker olmus, ellerine saglik :) =^..^=

    YanıtlaSil
  8. ayy şirin verme böyle sözler sen unutursun neval unutmaz:)))tam emekliliğinin tadının çıkaracağın zaman uğraşma bence kedi köpek diyip geçmemek gerek büyük sorumluluk:))

    YanıtlaSil
  9. aa bu arada sarışın (ela sarı köpeğine böyle sesleniyo) çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  10. canım zaten bu gidişle bizim cayyularınki gibi bi evimiz olmaz:)

    YanıtlaSil
  11. bu nasıl bir becerikliliktir böyle:-) imreniyorum vallahi...

    YanıtlaSil
  12. ellerine sağlık canım harika olmuş

    YanıtlaSil
  13. Boynunda tasması da mı var ne :) Harika olmuş. Çocuklar çok seviyorlar evde evcil hayvan olsun ama anneye bir sorumluluk daha yükleniyor. Bir bakar, iki bakar üçüncü de Neval 'e bir sorumluluk daha biner.

    YanıtlaSil
  14. ellerinize sağlık bakışlarına bittim :)) hayvan sevgisi başka bişeye benzemez..benim kızlarımda istiyo ama malesef bizde şimdilik hayır diyoruz napalım umarlımda ilerde yerine getirebiliriz :))

    YanıtlaSil
  15. Bayılıyorum böyle üretenlere. Ne kadar beceriksiz hissediyorum.

    YanıtlaSil
  16. Ne şirin köpek bu :)

    ELlerine sağlık.

    YanıtlaSil